Kino oglašavanje | VIP media group

 • Napravi nalog
  *
  *
  *
  *
  *
  Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna.
Vip Media Group d.o.o je marketinška agencija specijalizirana za kino oglašavanje. Naš najbitniji partner je Forum d.d. sa svojim multiplexom Cinema City – Sarajevo. Prodaju oglasnog prostora Vip Media Group d.o.o temelji na dugoročnom ugovoru za exkluzivnu prodaju svih oglasnih površina u multiplexu Cinema City kao i u svim budućim multiplexima Foruma d.d.

Neovisna istraživanja su pokazala da je utjecaj poruke koju je potrošac dobio u kinu 5 puta veći od one koje na njega ostavlja poruka upućena kao televizijska reklama.

cc_logo
Oko polovine posjetitelja odluku o tome koji će film pogledati donosi najmanje sedam dana unaprijed. Oni svojevoljno donose odluku o trošenju svog vremena, ali i novca. Stoga je i poruka koju će dobiti upravo na onom mediju kojeg su sami izabrali.
Posjetitelji kina su aktivne osobe i osobe koje ne slijede već stvaraju trendove. Radi se o osobama koje žele vidjeti film odmah i na najboljem mogućem mjestu ne čekajući da se isti pojavi na videu.Posjetitelji u kino odlaze najčešće u grupi od troje.
 
Nalazite se ovdje: Početna